torsdag 8. april 2010

Varme i luften

Denne helgen skal det bli 17 varmegrader i Bergen! Da tenker jeg det blir fart på sakene i hagen. Forhåpentligvis også i sådden i vinduskarmen. Jeg synes det går sakte, men jeg er kanskje bare utålmodig? Kosmos-frøene har spirt for lenge siden, to riddersporer har dukket fram, men asters og klokkeranke lar vente på seg. Sukk. Utålmodige meg vil ha store og flott blomster med en gang... Men nå skal jeg konsentrere meg og glede meg over de små stegene underveis.

3 kommentarer:

 1. 17 varmegrader?
  Hediggriser hvis det slår til:)
  Håper det blir like varmt her, jeg gleder meg sååååå mye til varmen kommer!!

  SvarSlett
 2. Får håpe at varselet slår til. Det hadde vært godt med litt sol og varme. Syns jeg ser at det vokser i bedene fra dag til dag nå.
  Tror du er i godt selskap hvis du er litt utålmodig etter spiring i vinduskarmen. Det er helt normalt å sjekke både titt og ofte. Håper du får spiring snart.

  SvarSlett
 3. Varmen kom! Men kaldt i skyggen og med en gang solen er borte. Like før klokkerankene spirer nå, tror jeg. Ser jeg nøye etter er det kommet en ørliten hvit prikk nedi jorden. Og kosmosene bør jeg nok egentlig prikle i løpet av helgen så ikke spirene blir for lange og strattete. God helg til dere begge to :.-)

  SvarSlett